ETTEVÕTJA JA AMETNIK EI RÄÄGI ÜHTE KEELT

20:00 10. september 2018

Paar nädalat tagasi raputas Eestit uudis, et üks kohalik jänesekostüümi riietunud vandaal viskas Viljandi vallamaja suunas kivi ja põgenes seejärel sündmuskohalt. Seesama jänes võttis aga mõni päev pärast juhtunut ühendust "Kuuuurija" meeskonnaga ja teatas, et vandalismist oli asi kaugel. Kivi viskamine vallamaja suunas oli jänesekostüümi riietunud mehe sõnul tema viiamne appikarje, et äratada rahva tähelepanu.


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
VILJANDI VALLALINE 08:23 13. september 2018
Peaaegu sama teema! Kahk vahib kala pilguga otsa ja selle asemel, et suunata mida teha otsib iga kord vigu. Algul ütleb, et tehke nii ja nii, kui oled vaeva ära näinud siis ütleb, et nii küll ei saa. Linna ehitusspetsialistidega saab asju ajada aga valla omad on täiesti inimvaenulikud!