KRISLIN KUUSKEMAA SELJATAS RASKUSED

13:08 10. juuli 2018

Krislin Kuuskemaa sattus esimest korda "Kuuuurija" saatesse möödunud aasta sügisel. Kuuskemaa endine töötaja, Sandra Napsep, süüdistas naist ebaseaduslike võtete kasutamises oma ilusalongis Kehastuudio ja rääkis, kuidas Kuuskemaa ilusalongis kasutatavad aparaadid on eluohtlikud.

"Kuuuurija" küsis sügisel mitmete arstide käest, kas LPG masinad võivad põhjustada naistele korvamatuid tervisekahjusid, kuid ükski arst ei olnud nõus antud teemat kaamera ees kinnitama ja ütlesid, et nemad ei ole kunagi kokku puutnud ühegi patsiendiga, kes oleks saanud mõne raske haiguse tselluliiti masseerivast aparaadist.

Oli, kuidas oli...igaljuhul põhjustasid "Kuuuurija" saade ja Napsepa väited Krislin Kuuskemaa ärile korvamatut kahju ja selle aasta kevadel pidi Kuuskemaa Tallinnas, Baltika kvartalis, asuva ilusalongi Kehastuudio uksed sulgema. Firma oli kahjumis, kliente nappis ja Kuuskemaa ei tulnud esimest korda aastate jooksul enam ots otsaga kokku.

"See oli ikka uskumatu, mis pärast saadet juhtuma hakkas. Lisaks klientidele, kes kaotasid usu mu töösse, pöörasid mulle selja paljud mu sõbrannad ja tuttavad...see kõik tegi meeletult haiget. Ma ei oleks iial uskunud, et saade võib niimoodi mõjuda mu äri ja elu ning et seda kõike on võimeline hävitama minu endine töötaja, kellele ma andsin kõik oma teadmised ja usalduse,” rääkis Kuuskemaa, vihjates Sandra Napsepale, kes "Kuuuurija" saate poole algselt pöördus.

"Ma olin Kehastuudiot ehitanud aastaid ja ma lihtsalt ei suutnud uskuda, et üks endine töötaja kes teeb samasuguse ilusalongi minu salongist 900 meetri kaugusele, suudabki hävitada mu elutöö," kordab Kuuskemaa.

Pärast saadet hakkas naise sõnul kliente nappima ja usaldus Kuuskemaa salongi osas vähenes. "Kindlasti mõjutas saade palju ja see mida konkurent minu kohta rääkis..." märkis ta ja ütles, et pidi tegema just sellepärast raske otsuse ja Kehastuudio Baltika kvartalis sulgema.

Naine otsustas aga raskustele mitte alla vanduda ja end kokku võtta ja uuesti end üles töötada. "Need inimesed, kes tulevad sind hävitama, nende soov ongi ju see, et sa alla annaksid. Ma ei saanud seda rõõmu neile pakkuda," on Kuuskemaa emotsionaalne, kuid lisab et need ei ole pelgalt sõnad, mida ütleb.

Kuuskemaa sulges küll ilusalongi Tallinnas Baltika kvartalis, kuid avas juuni lõpus uue Kehastuudio Poordi tänaval, uhkes sadamarajoonis, vaatega vanalinnale.

"Ma leidsin selle raha ja jõu teha uus salong ja ehitada see uuesti täiesti algusest üles. Ja õnneks jätkus ka inimesi, kes mind endiselt toetasid...aga rasked ajad on tõesti need, millest me kõige enam õpime!" ütleb Kuuskemaa ohates ja siis taas naeratades. Ta ütleb, et ei soovi Sandra Napsepale halba ja loodab, et Napsep ei pea kunagi üle elama seda, mida ta Kuuskemaale põhjustas.

Lisaks Poordi tänava Kehastuudiole, avati Kehastuudio nime all sel nädalal ilusalong ka Viljandis.

"Mul on nii hea meel, et inimesed usuvad sellesse kaubamärki endiselt ja seda ka väljaspool pealinna," mainis Kuuskemaa. "Eks ma natuke kurb olin, kui ajaleht Sakala kirjutas avamisest ja meenutas seejuures kohe artiklis taaskord "Kuuuurijat" ja kõiki neid saates mainitud probleeme. Aga ma usun ka seda, et inimesed näevad, et vahel pole kuulujuttudel alust. Meist igaüks võib sattuda õela suhtumise ohvriks, aga see ei tohi võtta meilt seda millesse me usume ja mille nimel me oleme nii palju vaeva näinud."

"Kuuuurijal" on hea meel, et Krislin Kuuskemaa on seljatanud rasked ajad ja soovime talle palju edu!


Kommentaarid

Kommentaare 2
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
:D 23:35 10. juuli 2018
Lust on hakanud reklaamartikleid kirjutama
Tiiu 11:35 16. juuli 2018
See noor daam peaks täiendama oma teadmisi mingis muus vallas, mitte selliste rumalate "kehaprojektidega" tegelda. Ühiskond ei oota oma kodanikelt mingit kena keha vaid ühiskonna põhiväärtuste järgijat tootmisega tegelevaid noori naisi.
Mismoodi inimese keha toob ühiskonnale kasu?
Kes on need inimesed, kes annavad selle teenuse osutajale rahalisi vahendeid? Mõttetu tegevus ...